TopLoungers
Steigerhouten tuinbankjes worden steeds gewoner in het straatbeeld tegenwoordig. Veel mensen besluiten een steigerhouten tuinbankje aan te schaffen en deze bij de voor- en/of achterdeur van de woning te plaatsen. Hierdoor kan er in de namiddag nog even lekker genoten worden van de nazomermiddag.

Een steigerhouten tuinbankje is vaak een stuk kleiner en minder omvangrijk dan de steigerhouten (hoek)banken. Steigerhouten hoekbanken nemen vaak te veel ruimte in om bij de voor- of achterdeur neer te zetten, een steigerhouten tuinbankje is dan een optimale oplossing.

TopLoungers heeft een standaard steigerhouten tuinbank in het assortiment. Hieronder vindt u een voorbeeld van zo’n steigerhouten bank.

steigerhouten tuinbank

Indien u interesse heeft in een steigerhouten tuinbankje neem dan vooral even contact met ons op. Wij leveren deze in allerlei verschillende maten en kunnen ook met verschillende wensen rekening houden. Zo kunnen we het zitvlak een beetje laten hellen naar achteren toe, zodat u nog lekkerder op de bank kunt zitten.