TopLoungers
Steigerhouten tafels zijn een mooie aanvulling voor binnen én buiten! TopLoungers maakt gebruik van het sterkste en meest betrouwbare steigerhout wat verkrijgbaar is. Hierdoor leveren wij enkel hoogwaardige steigerhouten meubels af. Onze steigerhouten meubels kunnen in weer en wind buiten blijven staan (hier worden ze vaak zelfs mooier van door de jaren heen, door een verweerd uiterlijk, maar ook zelfs sterker).

Steigerhout is vooral bekend van steigerhouten loungesets voor in de (achter)tuin. Echter, wij bij TopLoungers hebben er de sport van gemaakt zo creatief mogelijk te zijn met steigerhout. Zo bieden wij ook steigerhouten tafels aan!

Steigerhouten tafels voor binnen

Iedereen heeft wel een tafel binnen, denk aan eettafels, bijzettafels, salontafels, etc. TopLoungers biedt zo ook steigerhouten eettafels en bijzettafels aan. Hier kun je dus gewoon binnen aan dineren, aan een lekker robuuste eettafel. Bang dat de tafel na verloop lelijke (eet)vlekken gaat krijgen welke er nooit meer uitkomen? Niet nodig! Je kunt de steigerhouten tafel gewoon opschuren!

Steigerhouten tafels voor buiten

Naast steigerhouten eettafels, biedt TopLoungers natuurlijk ook eettafels aan welke voor buiten bestemd zijn. In principe is elke steigerhouten eettafel voor binnen ook voor buiten te gebruiken. Dus, dubbel zoveel keus!