TopLoungers
Dat steigerhout veelzijdig is, wisten wij van TopLoungers al een tijdje. Inmiddels zijn de steigerhouten loungebanken al niet meer uit menig tuin of dakterras weg te denken, hetzelfde geldt voor hele steigerhouten loungesets!

Echter kun je veel meer maken met steigerhout dan simpelweg banken, stoelen of tafels. Een goed voorbeeld van creatief met steigerhout omgaan is bijvoorbeeld een zwevende boekenplank welke wij laatst in elkaar hebben gezet en hebben bevestigd (zie hieronder het resultaat)..

steigerhouten boekenplank

steigerhouten boekenplank

Dit is een van de voorbeelden wat je dus kunt met steigerhout. Echter blijft het daar niet bij. Steigerhout leent zich bijvoorbeeld ook ontzettend goed – mede doordat het oersterk en degelijk is – voor stevige en/of robuuste steigerhouten kasten! Heeft u wel eens een mooie steigerhouten kast gezien? Waarschijnlijk niet. Maar daar brengen wij van TopLoungers graag verandering in!

Steigerhouten kledingkast

Aangezien steigerhouten kasten meestal specifiek op maat gemaakt moeten worden, hebben we deze niet in een standaard formaat in ons assortiment. Dit neemt echter niet weg dat wij deze wel gewoon voor u kunnen ontwerpen naar uw wensen en kunnen leveren. Indien u dus geïnteresseerd bent in een steigerhouten boekenkast, een steigerhouten kledingkast, een steigerhouten tv-meubel (u kunt het zo gek niet bedenken), schroom dan niet contact met ons op te nemen! Wij denken graag met u mee en zijn altijd in voor een uitdaging!

Onlangs hebben we een steigerhouten kledingkast op maat gemaakt voor een klant van ons. Het resultaat van deze steigerhouten kledingkast kunt u hier vinden. Aangezien elke (slaap)kamer andere afmetingen heeft, maken wij elk steigerhouten meubel op maat.

Een steigerhouten kledingkast is heerlijk robuust en kan goed tegen een stootje. Ook zijn er veel verschillende variaties mogelijk, zoals de indeling van de steigerhouten kledingkast, de grootte van de kast, een lademechanisme, deuren erin of niet, etc. Neem vooral contact met ons op wanneer u geïnteresseerd bent in een steigerhouten kledingkast.