TopLoungers
Steigerhouten banken van TopLoungers zijn van topkwaliteit steigerhout. TopLoungers gebruikt enkel en alleen de beste kwaliteit steigerhout, zodat onze steigerhouten banken ontzettend robuust zijn en zeer goed tegen een onbedoeld stootje kunnen.

Steigerhouten banken zijn steeds meer in opmars in de Nederlandse tuinen. Dit is geen vreemd fenomeen, aangezien steigerhouten loungebanken een ontzettend goede aanvulling kunnen zijn op de inrichting van bijvoorbeeld uw tuin. Steigerhout wordt tegenwoordig veel vaker gebruikt en gerecycled in houten meubelen, binnen -en buitenshuis. Binnen in de vorm van kasten, tafels of bijvoorbeeld een televisie meubel, en buiten meer als in terrasmeubelen en tuinhuisjes.

Steigerhouten tuinbankje

Steigerhouten tuinbankje

Wij van TopLoungers gebruiken dit steigerhout om tuin sets op maat te bouwen van allerlei formaten en verschillende ontwerpen, zoals hoekbanken met een open of dichte achterkant, of een complete tuinset met een stevige robuuste tuintafel met bijbehorende banken.

Onze steigerhouten banken zijn in allerlei varianten te verkrijgen. Denk hierbij aan een simpelere recht-toe recht-aansteigerhouten bank (hier zijn uiteraard allerlei varianten denkbaar in afmeting) en steigerhouten hoekbanken. Onze banken zijn uitermate geschikt om lekker in te lounchen in bijvoorbeeld de zwoele zomeravond.

Een steigerhouten bank is er dus in verschillende soorten en maten. Aangezien wij graag aan ieders verwachting voldoen, bieden wij verschillende soorten steigerhouten banken aan. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een uitgebreide en robuuste steigerhouten loungebank of een steigerhouten hoekbank. Deze steigerhouten banken zijn lekker robuust en kunnen ontzettend goed tegen een stootje (lees bijvoorbeeld het succesverhaal van onze steigerhouten loungebank bij een stel Utrechtse studenten). Een mooi voordeel is dat u aan de hand van een steigerhouten lounge- of hoekbank u uw tuin gemakkelijk uit kunt breiden naar een gehele steigerhouten loungeset.

Echter past in sommige gevallen een robuuste steigerhouten lounge- of hoekbank niet zo goed in bijvoorbeeld uw tuin of op uw dakterras. U kunt overigens zelfs een steigerhouten bank aan de voorkant van uw huis neerzetten wanneer u daar nog van de laatste avondzon kunt genieten. Voor deze gelegenheden is onze steigerhouten tuinbank een uitstekende uitkomst. Deze steigerhouten tuinbank is net wat minder robuust qua uiterlijk dan onze steigerhouten lounge- en hoekbanken waardoor deze wat minder ruimte inneemt. Dit neemt niet weg dat deze uiteraard ook van uitstekende kwaliteit is en heel goed tegen een stootje kan!

steigerhouten loungebank

steigerhouten loungebank

Uiteraard kunnen wij u van goed advies voorzien wanneer u twijfelt tussen de verschillende steigerhouten banken welke wij aanbieden. In dat geval kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, gewoon via de e-mail of u kunt ons een belletje geven.

Wij staan u graag bij in uw zoektocht naar de ideale loungeset!